Binnenland 28 jan 2019 / 11:45 uur

Societyzanger Ger Vos in theater De Stoep

Na het grote succes van vorig jaar in zijn home town Spijkenisse, keert societyzanger én entertainer Ger Vos op veler verzoek weer terug in theater de Stoep op 10 mei 2019.

Als geboren Rotterdammer, woonachtig in Brielle, heeft Ger een groot deel van zijn jeugd doorgebracht in Spijkenisse. Oude tijden herleven en herinneringen komen weer boven in de grote zaal van theater De Stoep in Spijkenisse.

Onvergetelijke evergreens

Het belooft die 10e mei een muzikale vrijdagavond te worden met onvergetelijke evergreens uit de hele wereld, waarbij Ger begeleid zal worden door zijn eigen band onder leiding van Co Vergouwen. Al jaren maakt societyzanger en entertainer Ger Vos van al zijn optredens en theaterconcerten een onvergetelijke beleving.

Ger is een veel gevraagd artiest binnen de top van het zakenleven en diverse celebrity’s. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Zij het voornamelijk buiten pers en media om.

Afterparty

Na afloop van het concert in De Stoep is er een afterparty met live muziek in de foyer om nog even lekker na te genieten. Kaarten kunnen online worden gereserveerd of telefonisch via theater de Stoep.

Nieuwe Luxor

Daarnaast geeft Ger eens per een groot concert in het Nieuwe Luxor theater, waarbij hij de afgelopen drie jaren is begeleid door het grote orkest van Symphonica in Rosso. Sinds 2018 is de zanger de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics. Zij zullen Ger ook op 25 november 2019 wederom muzikaal begeleiden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Societyzanger Ger Vos in theater De Stoep
Sluiten