Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Binnenland 24 aug 2018 / 21:05 uur

Skybox JohanCruijff Arena te koop voor 175.000 euro

Zijn jij en je vrienden gek van Ajax, ga je graag naar een concert én heb je ook nog een flink zakcentje over? Dan kun je de Skybox 304 in de Johan Cruijff Arena kopen!

De Skybox in de Johan Cruijff Arena staat namelijk te koop voor 175.000 euro. Met de aankoop krijg je direct de mogelijkheid om plaatsen te reserveren voor alle evenementen in de Arena, zo ook voor concerten. Voor ieder evenement heeft de eigenaar van Skybox 304 recht op tien plaatsen en vijf parkeerplaatsen. Voor de wedstrijden van Ajax en concerten moet echter nog wel bijbetaald worden.

Horecabar met biertap en een eigen audio-installatie

Benieuwd hoe de Skybox er uit ziet? De skybox bevindt zich op niveau 6 van De Johan Cruijff ArenA. De speciale ruimte beschikt onder andere over een keuken met een gevulde koelkast en Nespresso apparaat, een horecabar met biertap en spoelbak, een eigen toiletruimte, een flatscreen TV, een audio-installatie met aansluiting voor iPod/iPhone en dimbare sfeerverlichting.

Via glazen schuifdeuren van de Skybox heb je toegang tot het privé buitendek. Het buitendek bevindt zich aan de lange oostzijde van de Johan Cruijff Arena boven vak 102 van de eerste ring.

Niet voor eerste te koop

Twee jaar geleden stond de skybox ook al te koop. Toen lag de vraagprijs nog rond de twee ton.

Reageer op artikel:
Skybox JohanCruijff Arena te koop voor 175.000 euro
Sluiten