Binnenland 27 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Rotterdam is een biologische saladebar rijker

Liefhebbers van knapperige groenten opgelet: vanaf vandaag opent de biologische saladebar SLA hun eerste Rotterdamse vestiging. Aan de Oude Binnenweg 150a kun je voortaan terecht voor allerlei voedzame en vullende salades, vitaminerijke juices en smaakvolle soepen en taarten.

Salade naar wens

SLA serveert louter verantwoorde maaltijden, die uitsluitend bestaan uit biologische en duurzame producten en voor 95% plantaardig zijn. Ook houdt het personeel rekening met allergieën en diëten en is het voor iedereen mogelijk een sapje of salade naar eigen wens samen te stellen.

De SLA-formule

In 2013 openden Nina Pierson, Jop van de Graaf en Ida de Haart de eerste SLA-vestiging in Amsterdam. De keten is als familiebedrijf ontstaan vanuit de eigen behoefte naar een pure en gezonde levensstijl in combinatie met een drukbezet stadsleven.

Je bent wat je eet

De saladebar gelooft in de visie dat je bent wat je eet en dat voedzaam eten de mentale – en fysieke gezondheid positief beïnvloedt. Deze visie wordt niet alleen doorgevoerd in de maaltijden, maar ook in het interieur dat zich kenmerkt door een lichte en frisse uitstraling.

Gezond alternatief

Brandmanager Miriam van de Lustgraaf: ,,’Een SLA in Rotterdam stond hoog op onze verlanglijst. Wij denken dat de behoefte aan een gezond alternatief voor buitenshuis eten leeft in de Maasstad. Maar het moet wel makkelijk en lekker zijn, zodat iedereen zich welkom voelt om tijdens en na een drukke dag bij ons langs te komen.”

SLA Oude Binnenweg is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner van 11.00 tot 21.00 uur. Naast een bezoek aan de winkel is het ook mogelijk de gerechten te laten bezorgen of af te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.