Binnenland 16 jul 2018 / 12:42 uur

Bever opent grootste winkel in Rotterdam

Afgelopen weekend hebben duizenden Rotterdammers de feestelijke opening van de grootse Bever-winkel aan de Stadionweg bijgewoond. Het pand met twee verdiepingen is ruim 2100 m2 groot en is daarmee één van de grotere vestigingen van de buitenwinkel in Nederland.

‘Experience-zones’

Bijzonder aan deze winkel is dat deze is uitgerust van speciale ‘experience-zones’, zoals een groot testpad met verschillende ondergronden en niveauverschillen. Zo kunnen klanten wandelschoenen direct uitproberen. Ook is er een permanente tentenshow en wordt in de winter de winkel deels omgebouwd tot wintersport-basecamp-store.

Centrale plek

CEO Pieter Saman die de winkel feestelijk opende: ,,We hebben heel bewust voor deze plek in Rotterdam gekozen. Onze 42ste winkel ligt dicht bij de A16, dus op een mooie plek voor de buitenliefhebbers in de regio Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk en Dordrecht. Bovendien kun je er gratis voor de deur parkeren. Door te kiezen voor zo’n centrale plek maken we onze service en expertise meer toegankelijk voor een grotere groep buitenmensen.”

Bever aan de Stadionweg is geopend van maandag tot en met zondag, maar tijdens thuiswedstrijden van Feijenoord gesloten. Kijk voor het actuele overzicht van de winkelopeningstijden op Bever.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bever opent grootste winkel in Rotterdam
Sluiten