Tara Lewis
Tara Lewis Binnenland 22 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

De IJssalon verkoopt speciaal ramadanijs

De IJssalon in Rotterdam verkoopt tijdelijk speciale smaken voor de ramadan, zoals pistache met doloma koekjes, yoghurt met vijgen, honing en dadels en baklava. De smaken zijn verkrijgbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag, tijdens de uitgebreidere openingstijden. De ramadan, de islamitische vastenperiode is dit jaar van 16 mei tot en met 14 juni.

Doorscheppen

Het is het tweede jaar dat de ijszaak speciaal voor de ramadan langer open blijft en extra smaken heeft, vertelt Dalia Landsmark, mede-eigenaar van De IJssalon. ,,Mijn schoonzus, die eigenaar is van De IJssalon op de West-Kruiskade, is eigenlijk begonnen met langer openblijven. Vorig jaar was het een groot succes, er waren dagen dat we tot half drie door bleven scheppen. Eigenlijk is er ‘s nachts in de stad niet veel te doen voor mensen die meedoen aan de ramadan."

Langer open

Van donderdag tot en met zondag is De IJssalon aan de Meent tot twee uur ‘s nachts geopend. De vestiging aan de West-Kruiskade is die dagen tot één uur open. Beide zaken zijn op de andere dagen tot 12 uur geopend, zoals gewoonlijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.