Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 22 mei 2018 / 13:44 uur

Nieuw festival haalt French Montana naar Nederland

Het gloednieuwe festival OH MY! Music Festival haalt meteen een aantal grote namen naar Nederland: onder andere French Montana van de monsterhit Unforgettable gaat een optreden verzorgen op het festival dat 30 juni plaatsvindt in het Arenapark, Amsterdam.

Naast Montana komen ook Wiz Khalifa, Big Sean en nationale toppers als Boef, Frenna en Jonna Fraser aan bod. Tussen de grote namen door zal een dj het grote publiek laten genieten van de bekende urbanhits van het moment, plus classics uit het verleden.

Oldschool

Overigens haakt het festival ook handig in op dat bekende verleden: grote namen van hits van vroeger (T-pain, Mario en Mya) komen ook aan bod op de Old School Stage. En voor bezoekers die liever een beetje de Caribische vibes meepakken, is er de Favela stage. Daar vind je niet alleen lekkere muziek, maar ook goed eten en een loungeplek waar je rustig een cocktailtje kunt drinken.

Tickets voor het festival kosten 62.95 euro en zijn vanaf nu te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw festival haalt French Montana naar Nederland
Sluiten