Tara Lewis
Tara Lewis Binnenland 12 apr 2018 / 11:30 uur

Hans Worst verwikkeld in Rotterdamse worstenoorlog

In Rotterdam is een heuse worstenrel ontketend. Aan de ene kant staat Hans Worst, de bekende worstenverkoper die sinds jaar en dag met zijn karretje op de Coolsingel staat. Hij beweert in een interview met Open Rotterdam dat de organisatie van het Kralingse Bos Festival ondanks eerdere afspraken in zee gaat met een Amsterdamse cateraar. Zijn worsten zullen dus niet op het festival op Koningsdag worden verkocht.

Beetje flauw

Festivalorganisator en horecaondernemer Aziz Yagoub reageert op Facebook met het volgende statement: ,,Een beetje flauw dat je de pers opzoekt omdat je na jarenlang hotdogs verkopen op onze festivals een keertje niet mag komen.” Hij ontkent dat op zijn festival Amsterdamse worsten zullen worden verkocht. Wat hem betreft is het ‘worstenoorlog’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hans Worst verwikkeld in Rotterdamse worstenoorlog
Sluiten