Tara Lewis
Tara Lewis Binnenland 15 mrt 2018

‘Rotterdam moet de problemen weer echt gaan voelen’

De satirische website De Speld heeft met hun fictieve ‘Partij tegen de Burger’ een hilarische video opgenomen in Rotterdam. ,,Hier wonen 600.000 burgers met een veel te grote smoel. De afgelopen jaren is deze stad er weer een beetje bovenop gekomen. Maar wij gaan ervoor zorgen dat u de problemen weer echt gaat voelen.”

Airbnb

De partij belooft roofovervallen en rattenplagen. ,,Tegen mensen die hun eigen stad niet meer herkennen zeggen wij: moet je beter uit je doppen kijken." Terwijl ze voor het stadhuis staan: ,,Zodra ik hier terecht kom verhuur ik het, via Airbnb."

Tot slot belooft de Partij tegen de Burger enige te zijn ,,die de stad echt wil afpakken van de Rotterdammers."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Rotterdam moet de problemen weer echt gaan voelen’
Sluiten