Job Halkes
Job Halkes Binnenland 27 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Rotterdamse politie vist 14.000 euro uit onderbroek

Dat mensen echt alles proberen om hun vermoedelijk met criminele activiteiten verdiende centjes te verstoppen, is al zou oud als het geld zelf. Maar de Rotterdamse politie graaide het geld zondag wel uit een hele bijzondere verstopplek, namelijk een onderbroek.

Surveillerende agenten zagen zondag een auto rijden en besloten deze op de Mijnsherenlaan aan de kant te zetten. Een 53-jarige bijrijder dacht de politie te slim af te zijn door zo’n 14.000 euro aan briefgeld in zijn onderbroek te stoppen. Maar bij het preventief fouilleren kwam het geld alsnog boven water.

De man is meegenomen naar het bureau en kon geen verklaring geven van de herkomst van het geld. Of het zaakje daadwerkelijk stinkt wordt uitgezocht door de recherche. De man is zonder geld de straat weer opgestuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rotterdamse politie vist 14.000 euro uit onderbroek
Sluiten