Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Binnenland 23 nov 2017 / 10:49 uur

Elina vindt bijzonder excuusbriefje bij haar fiets

Wat zou jij doen als je per ongeluk de fietslamp van iemand anders kapotmaakt? Snel wegfietsen of laat je een briefje achter? Studente Elina Bijlsma trof een briefje van een heel eerlijk persoon aan, toen ze dinsdag haar fiets uit het rek haalde.

Eline pakte dinsdagochtend haar fiets uit een fietsenrek in Zwolle en zag dat er een plastic zakje aan haar tweewieler zat. In het zakje zat een excuusbrief plus twee briefjes van 10 euro. „Bij het uit het rek halen van mijn fiets is deze fiets ook naar beneden gevallen waardoor het achterlicht op de grond kwam en kapot gevallen is", zo staat erop. „Ik hoop dat deze bijdrage genoeg is om het licht weer te repareren."

Elina wil de eerlijke persoon graag een persoonlijk berichtje sturen om ‘bedankt’ te zeggen. Ze heeft een foto van een briefje op Facebook gedeeld en hoopt zo te achterhalen wie dit eerlijke briefje voor haar heeft achtergelaten.

Vanmorgen kwam ik bij mijn studentenfiets in Zwolle. Aan mijn fiets hing een plastic zakje + envelop met daarin een…

Gepostet von Elina Bijlsma am Dienstag, 21. November 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elina vindt bijzonder excuusbriefje bij haar fiets
Sluiten