Job Halkes
Job Halkes Binnenland 29 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Vandaal sloopt stoepbord voor vermoorde Graciëla

Wie doet nou zoiets? Dat vraagt de Rotterdamse politie zich verbaasd af. In de zoektocht naar getuigen van de moord op de Rotterdamse Graciëla plaatste het korps onlangs een stoepbord op de Nolenslaan in Schiedam, maar deze werd in de nacht van zaterdag op zondag vernield.

Pijnlijk

En dat is pijnlijk voor de nabestaanden, die toch al in onzekerheid zijn over wat er met hun geliefde Graciëla is gebeurd. De 21-jarige Rotterdamse werd op 22 september dood gevonden langs de Krabbeplas in Vlaardingen. Zij is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie probeert met oproepen meer duidelijkheid te krijgen over wat er is gebeurd tussen het moment dat zij de Kentucky Fried Chicken aan de Rotterdamse Galvanistraat verliet en het moment dat zij dood werd gevonden in Vlaardingen.

Kort na de vondst van het lichaam werd haar 31-jarige vriend opgepakt. De twee zouden onenigheid hebben gehad. Het vermoeden is dat de twee onder meer in Schiedam zijn geweest. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen plaatste de politie een speciaal stoepbord met een oproep aan getuigen om zich te melden. Maar in plaats van bruikbare informatie leverde het de politie een vernield bord op.

De politie onderzoekt wie er verantwoordelijk is voor de vernieling en roept getuigen op om zich te melden. Of er mogelijk een relatie is met de moordzaak zelf is nog niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.