Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 2 okt 2016 / 10:45 uur

Verjaardagsfeestje mondt uit in steekpartij

Een verjaardagsfeest in Rotterdam is zaterdag- op zondagnacht behoorlijk uit de hand gelopen. In plaats van een gezellig partijtje werd het een steekpartij waarbij een 18-jarige Ridderkerker gewond is geraakt. Een 31-jarige Rotterdammer is aangehouden. Het slachtoffer is in het ziekenhuis geholpen aan zijn verwondingen.

De steekpartij ontstond toen een van de aanwezigen zich beledigend zou hebben uitgelaten tegen aanwezige vrouwen en zich handtastelijk zou hebben gedragen. De man werd daarop verzocht te vertrekken, waarna een vechtpartij ontstond. In de chaos werd de 28-jarige man uit Ridderkerk in zijn nek en oksel gestoken. Volgens de politie is de verdachte van de steekpartij niet dezelfde man als de aanstichter van de vechtpartij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Verjaardagsfeestje mondt uit in steekpartij
Sluiten