Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 18 feb 2016 / 11:04 uur

Ferro Dome Rotterdam geklapt, investeerder weg

Rotterdam krijgt geen Ferro Dome. De onderhandelingen zijn geklapt omdat het niet is gelukt een huurcontract van 15 jaar af te sluiten met het Amsterdamse UDC, bekend van evenementen als Dance Valley. Zo schrijft het AD.

Flop

De David Hart Group (DHG) had grote plannen met gashouder van de oude Ferro-fabriek en noemt het floppen dan ook: jammer. „Een financier trok zich terug en toen werd het voor ons te riskant om door te gaan. We zouden zelf tussen de 5 à 10 miljoen euro investeren, dus we hadden meer zekerheden nodig wat betreft het huurcontract,” zegt Willem Slager, commercieel directeur van DHG tegen het krant. ,,Jammer, want alles was klaar om te tekenen.”

Dancefeesten

De Rotterdamse Ferro Dome moest een antwoord worden op de Amsterdamse Heineken Music Hall. Met ruimte voor 6000 bezoekers de ideale plek voor concerten en dancefeesten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ferro Dome Rotterdam geklapt, investeerder weg
Sluiten