Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 15 jan 2016

Noah Rotterdam is beste cocktailbar van Nederland

Het bestaat nog geen jaar, maar de Rotterdamse cocktailbar Noah in de Oude Haven is nu al uitgeroepen tot de beste cocktailbar van Nederland. Barkeepers Hani Asfdaai en Erikson Almeida mochten eerder deze week tijdens het Mystiek cocktailgala de Gouden Strik in ontvangst nemen: een prijs voor bartenders, door bartenders.

Eer

De jonge ondernemers hebben hiermee hun doel bereikt: binnen een jaar de beste van het land worden. „We zijn ongelooflijk blij met deze award”, aldus een uitgelaten Asfdaai. „Als vakgenoten jouw cocktailbar de beste noemen, is dat een enorme eer.”

Prijzen

Behalve om de cocktails, werden Afsdaai en Almeida ook geprezen om hun passie, humor en energie. Tevens sleepten ze de prijs in de wacht voor Best Bartenderday voor Noahs horeca-avond ‘Sorry Schat, T’ LOOPUYT’. De Rotterdamse cocktailgoeroe David Trampe mag zichzelf dit jaar Best Brand Ambassador noemen.

Dames en Heren, collega's en vrienden, familie en iedereen die in ons gelooft! Met een traantje van geluk op het kapotte…

Gepostet von Noah Rotterdam am Dienstag, 12. Januar 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Noah Rotterdam is beste cocktailbar van Nederland
Sluiten