Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 26 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Club Capital: Eethuis Pahop Thai

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rachel Siwaletti.

Van een interieurblogger verwacht je hotspots met een interieur om door een ringetje te halen. Maar voor het volgende restaurant maak ik graag een uitzondering. Het Thaise eethuis Pahop Thai op de Albert Cuyp is verreweg het beste restaurant waar ik ooit Thais heb gegeten. Ik ben duidelijk niet de enige die dat vindt, want het restaurant hangt vol met foto’s van bekende Nederlanders die in de zaak zijn geweest.

Het restaurant ziet er niet per se heel gezellig uit en het licht had van mij wat sfeervoller gemogen. Maar dat mag de pret niet drukken. Je komt hier voor een goede Thaise maaltijd. Voor een hoofdgerecht betaal je tussen de 9,50 en 15,50 euro. Elke cent die je hier uitgeeft, is het waard.

Adres Pahop Thai: Albert Cuypstraat 141, Amsterdam

Cijfer: 8
Kwaliteit: *****
Ambiance: ***
Menu: *****

Kijk ook eens op mijn blog www.dehuismuts.com voor je dagelijkse portie interieurinspiratie, hotspots en smakelijke hapjes. En volg @dehuismuts op Instagram.

Lees ook: Club Capital over MaisonNL

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.