Marinka Wagemans
Marinka Wagemans Binnenland 22 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Kamperen voor de deur van een makelaar

Voor het kantoor van een makelaar aan de Oudedijk hebben drie stelletjes hun eigen campingterrein gecreëerd. Dit omdat ze dolgraag in aanmerking willen komen voor bouwgrond op de Esch in Rotterdam-Kralingen. Het inschrijven voor een plekje begint maandagochtend.

Sommigen zitten er al sinds vrijdagavond. Op de bouwgrond mogen de stelletjes na inschrijving duurzame woningen bouwen. De huizen moeten grotendeels zelfvoorzienend zijn, denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen. Op dit moment staan er drie tenten voor het makelaarskantoor, waar vijf inschrijvers in slapen.

Belangstellenden kunnen zich vanaf tien uur inschrijven, maar je kunt er dus in ieder geval op rekenen dat je niet de eerste in de rij bent. Er worden maandag vijftien kavels verkocht, de eerste kavels zijn tijdens de eerste ronde van het project Leonidas al verkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.