Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 22 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Wacht, wat? Burger King komt met Whopper-parfum?

Grote kans dat het hier gaat om een geslaagde 1 april-grap. Maar dit bijzondere persbericht van Burger King Japan is toch wel even het melden waard. De hamburgerketen gaat vanaf 1 april parfum verkopen met de geur van de Whopper, het handelsmerk van de fastfoodketen.
De keten laat aan The Wall Street Journal weten dat hier niet gaat om een grap. En dat Japanners dus over week echt een flesje parfum kunnen halen bij een Burger King in de buurt. De promotie van de parfum is dan ook al in volle gang. Op de reclameposters is een man in pak te zien met de Whopper op zijn borstzak. De fastfoodketen koos ook voor de bijzondere slogan: “No Whopper, No Life”.Lees ook: Is dit de langste rij ooit voor een Burger King?
De geur gaat Flame-Grilled Fragrance heten en kost zo’n 38 euro kosten. Fans moeten er wel snel bij zijn want het geurtje wordt maar één dag verkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.