Metro
Metro Nieuws 1 mei 2020 / 14:20 uur

Amerikaans stel trouwt in online Nintendogame

De bruiloft van Janna Hughes en Stefan Hickey uit de Amerikaanse staat Maryland kon zoals vele andere trouwerijen niet doorgaan vanwege het coronavirus. Maar het stel liet zich niet uit het veld slaan en bedacht een heel creatieve manier om hun bijzondere dag toch door te laten gaan.

Het stel, dat elkaar zes jaar geleden online ontmoette, besloot de bruiloft te houden in de online Nintendogame Animal Crossing. Bij de ‘ceremonie’ waren zelfs vrienden en familie aanwezig.

Geloftes

In een interview met de BBC vertellen ze hoe dat er precies uit zag. „Mijn moeder en mijn twee zussen keken mee, dus dat was heel erg leuk”, vertelt Hughes. Na het uitspreken van hun geloftes, besloten de twee geliefden nog om virtueel bloemen te plukken. „Het voelde bijna als een echte bruiloft”, zegt Hickey.

Echte bruiloft

Hoewel de online bruiloft voor Hughes en Hickey bijna voelde als een echte bruiloft, moet de officiële trouwerij nog komen. Die staat nu gepland in november. „We kunnen niet wachten tot de echte bruiloft in november”, zegt Hickey.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikaans stel trouwt in online Nintendogame
Sluiten