Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 12 apr 2020 / 19:29 uur

Dj’s in Alphen breken record muziek draaien

In deze barre tijden is er gelukkig ook nog goed nieuws. Een aantal Nederlanders heeft namelijk een record weten te breken.

De recordpoging van de dj’s van DJ School Alphen is gelukt. Zondagavond rond 20.00 uur verbraken ze het Nederlandse record non-stop muziek draaien. Het oude Nederlandse record stond op drie dagen. Er doen zo’n tweehonderd dj’s mee aan de marathon.

Geen pauze’s

De marathon begon op donderdag 9 april met DJ Jean. Daarna volgden de dj’s elkaar zonder pauze op. Zondag ging in ieder geval het Nederlands record eraan. Organisator Amrish Raghosing van de Alphense dj-school wil het record flink scherper zetten. Het is de bedoeling dat er tien dagen non-stop muziek gedraaid gaat worden. Met enige regelmaat zijn de dj’s te volgen op Facebook.

Gepostet von DJ School Alphen am Sonntag, 12. April 2020

Richtlijnen van RIVM

Raghosing bedacht de marathon, omdat hij vanwege de coronacrisis geen optredens meer heeft. Hij zag dat veel van zijn vakgenoten online iets gingen doen. Hij wilde al die acties centraliseren en kwam toen met de recordpoging op de proppen.

De dj’s zijn via een livestream te volgen in de studio van de school. Raghosing zegt dat hij zich aan alle richtlijnen van het RIVM houdt. Zo zijn er bijvoorbeeld maar drie mensen in de studio aanwezig.

Reageer op artikel:
Dj’s in Alphen breken record muziek draaien
Sluiten