Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 26 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Thuisblijven lastig? Ikea heeft een handleiding

Ikea wil het mensen makkelijker maken om thuis te blijven. De meubelgigant heeft daarom een typische handleiding gemaakt, en een productnaam bedacht: ‘Stay Höme’. 

Ikea speelt handig in op de coronacrisis. Na een oproep van de Duitse overheid om thuis te blijven reageert het bedrijf met een afbeelding op sociale media met de tekst: ‘Stay Höme’.

De afbeelding is opgemaakt met hetzelfde lettertype als de handleidingen die de winkel meegeeft bij het aanschaffen van een van de vele meubels. De handleiding is simpel en de uitvoering makkelijker dan die van de Billy, Pax of Kallax. Zolang de deur maar dicht blijft, komt het goed.

Wenn wir schon zuhause bleiben, wollen wir es uns hier so gemütlich wie möglich machen: bit.ly/bessereZeitZuhause #stayhome #wirbleibenzuhause

Gepostet von IKEA am Dienstag, 24. März 2020

Voorlopig gesloten

Eerder liet de meubelgigant weten zijn dertien vestigingen in Nederland tot nader order gesloten te houden. Het Zweedse bedrijf doet dat om de gezondheid van het personeel en klanten te kunnen waarborgen. De webwinkel blijft wel gewoon open. Klanten kunnen de bestelde artikelen laten thuisbezorgen of ophalen in de winkels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Thuisblijven lastig? Ikea heeft een handleiding
Sluiten