Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 mrt 2020 / 11:41 uur

Britse premier Johnson test positief voor coronavirus

De Britse premier Boris Johnson is positief getest op het coronavirus. Hij zei tegen Britse media dat hij milde symptomen heeft en zichzelf isoleert, maar wel aan het werk blijft.

Johnson werd getest in zijn ambtswoning in Downing Street. Britse media melden dat ministers die veel met de premier overleggen zichzelf ook in quarantaine zouden moeten plaatsen, met name de ministers van Gezondheid en Financiën.

Johnson berichtte via Twitter dat hij last heeft van een milde verhoging en van hoesten. Hij blijft de regering en de strijd tegen het nieuwe coronavirus leiden vanuit huis. Dat is volgens de premier mogelijk dankzij de ‘betoverende moderne technologie’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britse premier Johnson test positief voor coronavirus
Sluiten