Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 14 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Verdacht postpakket in Neede ongevaarlijk

Een verdacht postpakket dat vrijdagmiddag bij een bedrijf in Neede was aangetroffen blijkt ongevaarlijk.

Eerder vrijdagmiddag meldde de politie dat het verdachte pakket was gevonden bij een bedrijf aan de Mengersdijk in Neede in de Achterhoek. Direct werd de omgeving afgezet en het zogeheten Team Explosievenverkenning (TEV) ingeschakeld.

Meerdere verdachte pakketten

De afgelopen dagen waren er meerdere meldingen van bombrieven die ontploften bij bedrijven en verdachte pakketjes. Sommige bleken loos alarm. Begin januari werden ook al zeven bombrieven verstuurd naar bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.