Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 feb 2020 / 22:00 uur

Jongetje (10) dat vroeg om voetbalplaatjes mishandeld

Een 38-jarige man uit Dordrecht is woensdag opgepakt omdat hij vorige week een tienjarige jongen mishandelde dat om voetbalplaatjes vroeg.

Het jongetje stond vorige week woensdag bij een Albert Heijn Dordrecht om in de laatste dagen van de actie, die tot en met zondag liep, nog wat plaatjes te scoren.

Hij vroeg het winkelend publiek om voetbalplaatjes. De verdachte was hier niet van gediend en verkocht de jongen „een paar rake klappen”, aldus de politie.

Supermarktmedewerkers

Na de mishandeling is aangifte gedaan tegen de man. Daarna kwam snel een signalement van de verdachte naar voren op basis van camerabeelden, waardoor hij aangehouden kon worden.

Medewerkers van de supermarkt waar het kind werd geslagen, zagen de verdachte woensdag lopen en schakelden de politie in.

Burgemeester

De burgemeester van Dordrecht heeft met afschuw gereageerd op de mishandeling. „Sommige mensen zijn toch niet helemaal in orde. Een jongetje van 10 mishandelen vanwege voetbalplaatjes. Absurd. Goed werk van onze mensen van politie Dordrecht”, twitterde hij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongetje (10) dat vroeg om voetbalplaatjes mishandeld
Sluiten