Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 22 jan 2020 / 17:08 uur

Tienduizenden fans willen overnachting in Efteling

Dat zich bijna 35.000 mensen zouden aanmelden voor een logeerpartijtje in de Efteling had de organisatie van de actie nooit verwacht. 

Dat laat een woordvoerder weten aan Omroep Brabant. „We wisten dat er enthousiast werd gereageerd op de actie, maar dat zoveel mensen zich uiteindelijk hebben aangemeld hadden we nooit verwacht.” Een paar weken terug maakte het attractiepark bekend dat een aantal gelukkigen de kans zouden krijgen om in het park te overnachten.

Slapen in het sprookjesbos

En met in het park werd dan ook echt ín het park bedoeld: er komen verschillende tentjes te staan in het park, waar drie gezelschappen van twaalf, vier en twee mensen in kunnen overnachten. De meeste slaapplekken komen in het Sprookjesbos, maar ook op het water bij de Vliegende Hollander is een slaapplekje gereserveerd.

Woensdag worden de winnaars van de actie bekendgemaakt, maar dat duurt iets langer dan verwacht door de enorme hoeveelheid aan aanmeldingen. De winactie is een samenwerking tussen de Efteling en Natuurhuisje.nl. Die organisatie plant voor elke aanmelding ergens op de wereld een boom.

De bijna 35.000 bomen die door Natuurhuisje.nl worden geplant, komen over de hele wereld te staan, onder andere in Tanzania, Madagaskar en Burkina Faso.

De logeerpartij moet komende zomer plaatsvinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tienduizenden fans willen overnachting in Efteling
Sluiten