Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 21 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Bridget noemt André liefde van haar leven in Instagrambericht

Bridget Maasland en André Hazes zijn na ruim twee maanden nog steeds hartstikke blij met elkaar. De presentatrice noemt haar vriend, die dinsdag zijn 26e verjaardag viert, zelfs de liefde van haar leven.

De 45-jarige Bridget schreef op Instagram een lief bericht voor de jarige job. „Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou.. Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven."

Ook de zanger is blij met zijn geliefde, zo reageerde hij op het bericht. „Een spiegel waar ik in kijk. Blij dat ik mijn 43e verjaardag met jou mocht vieren!"

https://www.instagram.com/p/B7jyI4SA553/

Mediastorm

De mediastorm waarin de twee terechtkwamen toen hun relatie aan het licht kwam, is inmiddels weer wat gaan liggen. Een dag voordat André in november onthulde dat hij voor Bridget was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, was gestrand.

De media zaten bovenop het nieuws en sommige gingen volgens het stel te ver. Zo schreef Privé dat de twee jaren geleden al intiem waren op de bruiloft van Patty Brard. Bridget noemde het een leugen en spande een kort geding aan, maar verloor. Kort daarvoor schikte de zanger om een cover van het weekblad waarop zijn zoontje stond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.