Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 21 okt 2019 / 10:04 uur

Twee doden in woning Hengelo, verdachte opgepakt

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee doden in woning Hengelo, verdachte opgepakt
Sluiten