Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 26 okt 2019 / 17:27 uur

Twaalf dronken minderjarigen kotsen Arriva-bus onder

Wat een leuk feestje had moeten worden, is voor twaalf minderjarige meisjes vrijdagavond uitgelopen op een drama. 

De meisjes, allemaal in de leeftijd 14 tot en met 17 jaar oud, zouden naar een feestje in Den Bosch en besloten van tevoren eens flink in te drinken. De negatieve effecten die alcohol kunnen hebben gaan ze echter waarschijnlijk niet snel vergeten: meerdere meiden moesten overgeven, waarmee ze nu landelijk het nieuws halen.

Volgens het AD kreeg de politie een melding dat er een jong meisje uit de bus was gezet op het Vredesplein in Waalwijk. Het meisje zou dronken zijn, maar toen de agenten aankwamen bleek het niet om één, maar om twaalf meisjes te gaan.

languit op de vloer

De meiden hadden allemaal flink gedronken, sommige moesten overgeven en een paar lagen languit op de vloer. Eentje was zelfs zo beschonken, dat ze behandeld moest worden door ambulancepersoneel.

Het feest is nooit gehaald: de meiden zijn uiteindelijk opgehaald door hun ouders, die waren gebeld door de politie. De avond krijgt nog wel een staartje: alle twaalf minderjarige dronkenlapjes zijn bij bureau HALT aangemeld en moeten waarschijnlijk als taakstraf een paar uur bussen schoonmaken bij Arriva.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twaalf dronken minderjarigen kotsen Arriva-bus onder
Sluiten