Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 27 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Jarige Eva (3) met kanker krijgt duizenden brieven en cadeautjes

Eva uit Assen werd afgelopen zaterdag drie jaar oud. Ze heeft kanker en om haar een hart onder de riem te steken, had de politie mensen opgetrommeld om haar een kaartje te sturen.

Eva kreeg zoveel kaartjes, ballonnen en cadeautjes, dat er een bakwagen én politiebus moest komen om het allemaal te brengen.

EVA GEFELICITEERDVanmorgen zijn onze collega's, samen met de nieuwe districtchef Ramon Arnhem, afgereisd naar Assen om Eva te feliciteren. Al jullie mooie cadeaus, ballonnen en kaarten hebben wij in een volgeladen bakwagen en politiebus vervoerd.Namens Eva, BEDANKT!Kijk eens wat jullie liefde, warmte en aandacht voor een gezin kan betekenen! Hopelijk zijn jullie net zo liefdevol voor alle andere gezinnen, die zich in dezelfde situatie bevinden!De blik van Eva, bij het zien van alle kaartjes en cadeaus, zijn niet met woorden te beschrijven.

Posted by Basisteam politie Zwolle on Saturday, October 26, 2019

‘Niet met woorden te omschrijven’

„Namens Eva, BEDANKT!", meldt de politie Zwolle op Facebook. „Kijk eens wat jullie liefde, warmte en aandacht voor een gezin kan betekenen!"

De politie eindigt het bericht: „De blik van Eva, bij het zien van alle kaartjes en cadeaus, zijn niet met woorden te beschrijven."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.