Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 29 sep 2019

Twee doden na ontsporen achtbaan in Mexico, park direct gesloten

La Feria Chapultepec Mágico, een attractiepark in Mexico, is zaterdag gesloten nadat twee mensen om het leven waren gekomen. De twee jonge mannen kwamen om doordat een karretje van de achtbaan waar ze inzaten ontspoorde.

Getuigen van het ongeluk stellen dat het karretje van de achtbaan genaamd Quimera uit de rails is gevlogen. Daardoor zijn de inzittenden met hoge snelheid tegen een metalen frame gebotst, zo meldt dagblad El Universal.

Twee jonge mannen van 18 en 21 jaar overleefden het ongeval niet. Twee andere inzittenden zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Zij zijn zwaargewond, maar wel buiten levensgevaar.

Oorzaak onbekend

Wat het ongeluk heeft veroorzaakt is nog niet bekend. Er is inmiddels een onderzoek naar de aanleiding van het ongeluk ingesteld. Ook is het nog niet duidelijk wanneer het attractiepark weer geopend wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Twee doden na ontsporen achtbaan in Mexico, park direct gesloten
Sluiten