Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 12 sep 2019 / 08:05 uur

Streamingsapp Disney vanaf vandaag al te gebruiken

Heel goed nieuws voor Disneyfans. De nieuwe streamingdienst is donderdag al exclusief in Nederland uitgebracht. 

Het gaat om een probeersel, voordat de dienst in november in de hele wereld wordt uitgebracht. De app is te downloaden voor Android- en iOS-gebruikers.

Groot aanbod

Mocht je nog geen plannen hebben voor donderdagavond, dan kun je een van de Star Wars-films, Bambi, Finding Nemo of The Lion King – of een van de andere talloze films en series kijken die de streamingdienst van Disney aanbiedt.

Waarom de dienst als eerste in Nederland wordt aangeboden? In maart suggereerde de nieuwssite The Information dit al, omdat het bedrijf zou willen voorkomen dat er technische problemen komen bij de lancering in Amerika.

Happy So Excited GIF - Find & Share on GIPHY

Nieuwe producties

De dienst kost vanaf 12 november, de lancering, 6,99 euro per maand. Dan komen er ook nieuwe producties op de dienst, die alleen daar te zien zijn. De proefperiode wordt vanaf dan omgezet in een abonnement, behalve als het abonnement voor die tijd is opgezegd.

In het eerste jaar komen er volgens de dienst meer dan 25 televisieseries van Disney en tien nieuwe speelfilms en documentaires. Met een account kunnen er vier streams tegelijkertijd kunnen worden afgespeeld, op in totaal zeven verschillende profielen. Films kunnen onbeperkt worden gedownload.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Streamingsapp Disney vanaf vandaag al te gebruiken
Sluiten