Metro
Metro Nieuws 4 sep 2019 / 11:14 uur

Lief! Twee mannen redden kitten van drukke weg

Motorrijders mogen dan een stoer imago hebben, de meeste hebben een hartstikke zachte kant. Zoals deze Fransman, die zijn voertuig aan de kant zette om een kitten te redden.

Op Twitter verscheen een filmpje waar het ritje van de man te zien is. Hij rijdt over een weg als hij ineens uitwijkt, afremt en zijn motor aan de kant zet. Achter hem stopt een auto, waarvan de bestuurder ook uitstapt.

Kat in het nauw

Samen rennen ze een stuk terug en seinen ze auto’s uit te wijken naar de andere weghelft. Eenmaal aangekomen bij de plek van bestemming, blijkt een kleine rode kitten op de weg te zitten. Wat het beestje betreft lijkt er niets aan de hand.

Te zien is hoe de twee helden het kleine dier in veiligheid brengen. De motorrijder pakt het diertje op maar kan ‘m helaas niet al te lang vasthouden: hij zegt dat hij allergisch is. De kleine kat kan maar moeilijk afstand nemen, zijn nagels klemt hij vast in de handschoen van de motorrijder.

Uiteindelijk neemt de automobilist de kitten mee in zijn auto om hem in veiligheid te brengen.

Ware helden

De heren worden op Twitter onthaald als ware helden. Door een hoop mensen: de video is inmiddels al meer dan 95.000 keer bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief! Twee mannen redden kitten van drukke weg
Sluiten