Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 22 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Amerikaan verdrinkt tijdens doen huwelijksaanzoek onder water

Een Amerikaanse man die vorige week probeerde zijn vriendin onder water ten huwelijk te vragen heeft dat niet overleefd. Na het aanzoek verdronk hij, nog voordat zijn geliefde haar ja-woord kon uitspreken.

Het stel verbleef in een luxe-resort op Pemba, een eiland voor de kust van Tanzania. Ze hadden een kamer geboekt die deels onder water ligt, zo’n 250 meter uit de kust.

De Amerikaan Steven Weber wilde, op de derde dag van hun gezamenlijke vakantie, zijn vriendin Kenesha Antoine verrassen met een huwelijksaanzoek. Hij trok flippers aan en deed een duikbril op en dook het water in. Daar zwom hij voor het onderwaterraam van hun kamer. Zijn vriendin filmde het aanzoek vanuit de kamer.

Noodgeval

Weber hield vervolgens een briefje tegen het raam waarop stond dat hij adem tekort kwam om te vertellen hoeveel hij van zijn vriendin hield. Uit zijn zwembroek haalde hij een verlovingsring. Daarna zwom hij weg.
„Je kwam nooit meer boven, dus je hebt niet kunnen horen wat ik zou zeggen”, vertelt Antoine via Facebook. „Ja! Ja! Een miljoen keer ja!”

De eigenaar van het resort vertelt dat ze een melding kregen dat er een noodgeval in het water was. Toen het personeel aangesneld kwam konden ze echter niks meer voor Weber doen.

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to…

Posted by Kenesha Antoine on Friday, September 20, 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.