Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 25 aug 2019 / 12:52 uur

Vrouw (35) overleden na ongeluk in Amsterdam

Een 35-jarige vrouw uit Amsterdam is overleden aan de verwondingen die zij zaterdagavond opliep door een verkeersongeval in de Eerste Oosterparkstraat in de hoofdstad.

Ze kwam rond 20.00 uur op de fiets in botsing met een auto. Getuigen vertelden de politie dat de bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Monnickendam, het fietspad was opgereden. Daarbij reed hij de vrouw van achteren hebben aan. De man is vervolgens bij een boom tot stilstand gekomen.

De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. In de loop van de nacht bezweek ze aan haar verwondingen. Ook de automobilist raakte gewond, maar zijn situatie is volgens de politie minder ernstig. Wel is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw (35) overleden na ongeluk in Amsterdam
Sluiten