Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 21 aug 2019 / 10:15 uur

Jongen (8) rijdt 140 op snelweg met auto moeder

„Ik wilde alleen maar een stukje rijden", aldus de 8-jarige jongen die de auto van zijn moeder kaapte en er vrolijk een stukje over de snelweg mee tufte. Niet ver van Soest wist de Duitse politie de jongen te pakken.

De moeder van het kind meldde zich rond half een ‘s nachts bij de politie met de boodschap dat haar zoon er met de auto vandoor was gegaan.

Agenten troffen de jongen aan op een parkeerplaats langs de A44, op zo’n acht kilometer afstand van zijn huis. Hij was met 140 kilometer per uur over de snelweg geraasd en had de auto aan de kant gezet omdat hij zich niet zo lekker voelde. Compleet met knipperende gevarenlichten, in de hoek van de parkeerplaats en mét gevarendriehoek. Dat deed hij dan weer wel goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen (8) rijdt 140 op snelweg met auto moeder
Sluiten