Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 10 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Man vermoordde vrouw vlak voor dodelijke explosie

Vlak voordat een 43-jarige man in Vlaardingen vrijdag omkwam bij een explosie in zijn woning heeft hij zijn 38-jarige vrouw vermoord. Dat maakt de politie woensdag bekend, nadat het de voorbije dagen uitgebreid sporenonderzoek deed.

Het lijkt erop dat het allemaal een plan van de man was. „De trieste uitkomst van het uitvoerige onderzoek is dat de explosie is veroorzaakt door de man zelf. Sporen tonen aan dat hij zijn vrouw om het leven bracht."

Voorgevel weggeblazen

Andere slachtoffers waren er niet, al leed het gebouw wel flinke schade. „Door de kracht werd de voorgevel van de woning weggeblazen. Er woedde korte tijd een brand die door de brandweer snel onder controle werd gebracht. Tussen de brokstukken in de woning werden de levenloze lichamen gevonden van een man en een vrouw."

Na het uitvoeren van een bouwkundige keuring is het gebouw weer vrijgegeven door de autoriteiten en hebben de buren van het overleden koppel hun huis weer kunnen betreden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man vermoordde vrouw vlak voor dodelijke explosie
Sluiten