Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 25 jul 2019 / 14:54 uur

Gedumpte katten doodgebeten door honden in opvang

Bij een dierenopvang in Almere is het donderdag helemaal misgegaan. Toen ‘s ochtends de medewerkers van Dierenthuis binnenkwamen, bleek dat er vier katten waren doodgebeten. Van een van de vier is alleen een pootje gevonden.

Hondentuin

De medewerkers van de dierenopvang zijn intens boos en verdrietig door de vreselijke gebeurtenis, schrijven ze op Facebook. De katten waren namelijk over het hek van de hondentuin gegooid, daar waar elke ochtend zo’n 100 honden een rondje rennen.

„Vier lieve, weerloze diertjes die onnodig en in doodsangst op een vreselijke manier aan hun eind zijn gekomen", treuren de medewerkers. Volgens hen is de politie langs geweest bij de opvang, maar die kunnen weinig doen. De katten bleken niet gechipt.

Vreselijke beelden

Ondanks dat het vreselijke beelden zijn, plaatste Dierenthuis foto’s van de drie katten die ze dood vonden en wiens lichaam nog herkenbaar is. Ze roepen op om het te melden als iemand de katten herkent. „We willen geen openbare heksenjacht op de dader, maar we willen die wel vinden. Heb je een tip, mail die dan naar info@dierenthuis.nl, maar plaats deze NIET onder deze post”, verzoeken zij tipgevers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gedumpte katten doodgebeten door honden in opvang
Sluiten