Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 1 jul 2019 / 11:20 uur

Amerikaan James B. onder meer verdacht van ontucht

De 49-jarige Amerikaan James B. die werd opgepakt wegens betrokkenheid bij de vermissing van een 12-jarig meisje afgelopen vrijdag, wordt onder meer verdacht van ontucht en de onttrekking aan het wettige gezag van haar ouders. Dit maakte het Openbaar Ministerie maandag bekend. Vlak voor dit nieuws bekend werd besloot de rechter-commissaris al dat de verdachte veertien dagen langer vast moet blijven zitten.

Amber Alert

Afgelopen donderdagavond kwam een 12-jarig meisje niet thuis. Eerder was zij van school vertrokken nadat zij haar juf vertelde een afspraak te hebben met de orthodontist, die afspraak bleek zij helemaal niet te hebben. Toen zij die avond niet thuiskwam sloeg haar moeder alarm, waarop de politie een Amber Alert uit liet gaan. Binnen anderhalve dag werd het meisje teruggevonden in een hotel, samen met de 49-jarige Amerikaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amerikaan James B. onder meer verdacht van ontucht
Sluiten