Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 jun 2019 / 08:55 uur

Crowdfunding voor crematie Ewold Horn groot succes

Een inzamelingsactie voor de crematie van vogelspotter Ewold Horn heeft al ruim 9.000 euro opgeleverd. Mieke van der Werk, een van de initiatiefnemers vindt het een mooi bedrag. Zij begon samen haar partner de inzameling omdat ze de nabestaanden de kosten wil besparen.

Doodgeschoten

De 59-jarige man werd gedurende zeven jaar lang vastgehouden op de Filipijnen door de islamitische terreurbeweging Abu Sayaf. Horn werd op 31 mei door zijn bewakers doodgeschoten toen hij probeerde te ontsnappen tijdens een bevrijdingspoging van het Filipijnse leger.

Ewold Horn wordt vrijdag gecremeerd in Assen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Crowdfunding voor crematie Ewold Horn groot succes
Sluiten