Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

It’s a boy! Vierde kind Kim K en Kanye West geboren

Het vierde kind van Kim Kardashian en Kanye West is geboren, meldt Kim Kardashian zelf via Twitter. Het is een jongetje en volgens Kim zelf is hij „perfect". De naam van het jongetje is nog niet bekend.

Draagmoeder

Het stel kreeg hun zoon, net als dochter Chicago (1), via een draagmoeder. Eerder onthulden Kourtney Kardashian, de zus van Kim, en Kris Jenner, haar moeder, al dat de draagmoeder aan het bevallen was. Dit deden ze tijdens hun bezoek aan de talkshow van Ellen Degeneres. Kim zou daar eigenlijk zelf ook bij zijn, maar dat kon vanwege de bevalling niet.

Tijdens de geboorte van haar twee oudste kinderen, North (5) en Saint (3), had Kim last van verschillende complicaties. Van haar dokter kreeg ze toen het advies om zelf geen kinderen meer te krijgen. Een draagmoeder inschakelen lag dus voor de hand voor het stel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.