Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 mei 2019 / 15:31 uur

Boeren in Overijssel voeren actie tegen activisten

Je herinnert je het vast nog wel: maandag werd een stal in Boxtel urenlang bezet door leden van de actiegroep Meat the Victims. Zij vragen aandacht voor dierenleed en wat er, volgens hen, allemaal mis gaat in stallen. Nu heeft een groep boeren actie gevoerd tegen de dierenactivisten.

‘Doesnormaal’

Volgens een van de initiatiefnemers, Eline Vedder, kwamen er ruim honderd boeren bijeen in de buurt van het Overijsselse Scheerwolde. Met hun trekkers schreven ze de tekst ‘doesnormaal’.

„Wat er maandag in Boxtel gebeurde, dat vinden wij niet normaal! Wij staan op tegen polarisatie en vóór normaal met elkaar omgaan, ook als je van mening verschilt! Daarom schrijven wij met meer dan honderd trekkers ‘doesnormaal’ in het land", schrijft Vedder op haar pagina op Facebook. Ook zijn er filmpjes van de protesterende boeren te zien.

Gepostet von Eline Vedder Monaster am Sonntag, 19. Mai 2019

Reageer op artikel:
Boeren in Overijssel voeren actie tegen activisten
Sluiten