Metro
Metro Nieuws 3 mei 2019 / 13:54 uur

Auto van Amsterdamse bruidegom ‘onder de plak’

Een Amsterdamse bruidegom keek raar op toen hij vanmorgen zijn auto wilde pakken. Die zat namelijk volgeplakt met gele post-its. „Mijn vrijgezellenfeest begint binnenkort en ik weet nog niet wanneer, maar dit is er onderdeel van denk ik”, zegt hij tegen AT5.

De Amsterdammer, die aan kwam lopen met zijn dochtertje op de arm, kon er wel om lachen. „Echt top. Zij gaat het er nu allemaal af halen.”

Omstanders

Ook omstanders hebben lol om het tafereel. Op de beelden van AT5 is te zien dat mensen stoppen om foto’s van de auto te maken. Een voorbijgangster vraagt de aankomend bruidegom of hij weet wie er achter de grap zit. „Ongeveer”, antwoord hij, terwijl hij begint met het verwijderen van de post-its.

Uiteindelijk rijdt de Amsterdammer dan toch weg, hoewel de auto nog voor een groot deel met de gele briefjes beplakt is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto van Amsterdamse bruidegom ‘onder de plak’
Sluiten