Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 16 apr 2019 / 13:45 uur

Zeven gewonden door aanvaring in Rotterdam

Door een aanvaring op de Nieuwe Maas in Rotterdam zijn zeven mensen gewond geraakt. Het riviercruiseschip, waarop de gewonden zaten, botste tegen een ander cruiseschip. De zeven gewonden moesten naar het ziekenhuis met botbreuken of rugklachten.

Niemand te water geraakt

De elf andere personen op het riviercruiseschip zijn nagekeken door hulpverleners, maar een ziekenhuisbezoek was voor hen niet noodzakelijk. Een woordvoerder van de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft laten weten dat er niemand te water is geraakt tijdens de aanvaring.

Gebotst tegen aangemeerd schip

Het schip waar tegenaan gebotst werd lag ten hoogte van de Oosterkade aangemeerd, er was niemand aan boord. Beide schepen liggen inmiddels aan de kade. Wat de omvang van de schade precies is, is op dit moment niet bekend. Dat wordt nu bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeven gewonden door aanvaring in Rotterdam
Sluiten