Metro
Metro Nieuws 2 apr 2019 / 20:59 uur

Lees de Metro van 3 april nu al online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over Willem Holleeder en waarom volgens hem zijn zus Astrid heeft gelogen. Verder interviewen we Melanie over haar angst voor harde geluiden, en dus ook knallende ballonnen.

En zijn we langs geweest bij het ‘gelukspakhuis’ op Utrecht Centraal waar je een duik kunt nemen in een zwembad vol hartjes en klavertjesvier.

Tot slot schrijven we over Michael Jackson en hoe de McDonald’s in Best maandagochtend het standbeeld van de zanger verwijderde.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 3 april nu al online
Sluiten