Metro
Metro Nieuws 8 apr 2019 / 13:59 uur

Deze skiërs zaten vier uur lang vast in de skilift

Denk je eindelijk een dagje lekker vaak de berg af te skiën, zit je vier uur lang vast in de lift. Het gebeurde skiërs in Les Deux Alpes, een skigebied in de Franse Alpen. Op de terugweg van de pistes stopte de skilift er opeens mee.

De skiërs waren niet in gevaar, maar vonden de lange break niet heel aangenaam. „Het duurde echt lang en dat is wat vervelend”, vertelde Pierre, een jong jongetje dat vastzat in de skilift tegenover HLN. Maar gelukkig bleven de vakantiegangers optimistisch. „We hoorden dat de mensen die eruit stappen water en een drankbonnetje krijgen!”, aldus Tom, een andere man die vastzat.

Oude skilift

De oorzaak van de lange pitstop is nog niet duidelijk. Wel weten we dat het gaat om een oude lift die dateert uit 1985 en volgend jaar vervangen zou worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze skiërs zaten vier uur lang vast in de skilift
Sluiten