Metro
Metro Nieuws 13 mrt 2019 / 22:02 uur

Lees de Metro van 14 maart nu al online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder andere over de incidenten die de afgelopen dagen plaatsvonden in Urk en gaan we in op de vraag hoe het zo uit de hand heeft kunnen lopen? Ook staan we stil bij het klimaatakkoord. Nederland gaat de gestelde doelen niet halen en premier Rutte belooft daarom bedrijven toch extra te gaan belasten.

Verder besteden we aandacht aan het 50-jarig jubileum van Pinkpop en gaan we in gesprek met zanger Nielson.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 14 maart nu al online
Sluiten