Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 28 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Tot 15 jaar voor bezorger die ballen in saus dipt

Als de service van een restaurant je bevalt, geef je natuurlijk een fooi. Maar te weinig fooi is ook weer niet goed, merkte een Amerikaans echtpaar. Ze gaven 89 cent fooi voor hun bestelling, en moesten dat bekopen met een wel heel naar sausje. De ‘bezorger’ had daar namelijk zijn ballen in ‘gedipt’.

15 jaar cel

Juist, niet de kipnuggets, maar zijn ballen. Volgens een filmpje dat al een tijdje zijn ronde doet op het internet, zou de man het gedaan hebben omdat hij de fooi te mager vond voor de dertig minuut durende trip naar het bezorgadresje. Dat is tenminste wat de bestuurster van de wagen zegt op het filmpje. Ze bezorgden een maaltijd van een lokaal Mexicaans restaurant, de ballen van de man belandden in de salsasaus.

https://www.facebook.com/DubImmortal/videos/2236685086393183/

Het voorval vond vorige maand plaats in Maryville, schrijft het Amerikaanse Knox NewsDe man is inmiddels aangehouden, omdat hij met het eten zou hebben geknoeid. De man was overigens niet eens de bezorger, maar zat er gewoon naast. Onderzoek naar het voorval is nog gaande. De man in kwestie kan tot wel vijftien jaar cel krijgen, en een boete van 10.000 dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.