Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 9 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Man maakt na 24 jaar een keer zijn penis schoon

Dat het belangrijk is om je lichaam goed schoon te houden weten we allemaal (hopelijk) wel. Ook het gebied ‘daarbeneden’ neem je dan even mee, maar daar was een Britse man zich niet van bewust.

Sexgeheimen

Hij kwam naar de kliniek van het tv-programma Sex Clinic, schrijft The SunIn het programma worden seksgeheimen besproken en is het de bedoeling dat taboe’s doorbroken worden. Dit geheim ging echter wel heel ver.

De Brit in kwestie, Zach genaamd, kwam namelijk naar de kliniek omdat er een nare geur van zijn penis afkwam. Ook kon hij zijn voorhuid niet goed bewegen en deed de eikel pijn. Al negen maanden lang.. Ook de nodige soa’s waren hem niet bespaard gebleven.

Dokter Naomi raadt Zach aan om vooral zijn voorhuid goed schoon te maken, waarop de 24-jarige jongen zegt dat nog nooit gedaan te hebben. Iets wat Twitter natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan. „Ik ben echt geshockeerd dat mensen zo weinig weten van hun eigen seksuele gezondheid", klinkt het. En „waar vinden ze deze mensen..", „hoe kun je als 24-jarige niet weten hoe je je piemel moet schoonmaken. Dat weet ik zelfs, en ik heb niet eens een piemel". Arme Zach.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.