Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 22 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Dennis van Aarssen wint de finale van The Voice

De Dennis van Aarssen mag zichzelf na vrijdagavond de winnaar van het negende seizoen van The Voice of Holland. Van Aarssen zat in het team van Waylon en was tijdens de finale de andere drie finalisten de baas.

De 24-jarige jazz-zanger wint een platencontract en een bedrag van 50.000 euro. Daarnaast mag de 24-jarige jazz-zanger een videoclip opnemen in Zuid-Afrika.

Spannende finale

Als eerste van de finalisten viel Menno Aben af op basis van stemmen van de kijkers. Daarna mochten de drie overgebleven finalisten hun singles presenteren die ze gelijktijdig met de finale uitbrachten. Zangeres Patricia Haastrecht beet het spits af met haar single I Will Go. Crooner Dennis van Aarssen volgde met een cover van Modern World, het origineel is van coach Anouk. Navarone uit het team van Anouk mocht als derde en bracht de single Perfect Design ten gehore.

Het negende seizoen van The Voice of Holland was de laatste reeks voor Wendy van Dijk, die de shows al die jaren met Martijn Krabbé presenteerde. Haar overstap naar SBS6 betekent dat RTL4 op zoek moet naar een andere presentator. Dit jaar deden voor het eerst ook bands mee aan The voice of Holland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.