Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 19 feb 2019

Beelden verdachte moord Feis in Opsporing Verzocht

In het programma worden dinsdagavond beelden uitgezonden, waarop de hoofdverdachte van de moord op rapper Feis, echte naam Faisal Mssyeh, te zien is.

De man om wie het gaat, is nog altijd niet gevonden. Volgens de politie is er haast geboden bij het vinden van de verdachte, want hij zou levensgevaarlijk zijn. Volgens De Telegraaf gaat het om de 24-jarige Silvano M..

Tweede keer

Het is niet voor het eerst dat Opsporing Verzocht een bericht wijdt aan de moord op Feis. Een paar weken terug werd er op aandringen van nabestaanden van Feis in het programma ook al gevraagd om meer informatie of de gebeurtenissen. Het leidde tot bijna honderd tips, maar een doorbraak is er nog altijd niet geweest.

De rapper kwam om het leven op Oudjaarsnacht in de Rotterdam. Hij werd op straat neergeschoten bij, wat door de politie bestempeld wordt als „een onbenullige kroegruzie waar ze niks mee te maken hadden."

Coma

Niet alleen Feis was slachtoffer van het incident. Ook zijn broer werd geraakt, raakte zwaargewond, maar overleefde de schietpartij wel. Hij ontwaakte twee weken terug uit zijn coma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beelden verdachte moord Feis in Opsporing Verzocht
Sluiten