Metro
Metro Nieuws 28 feb 2019 / 13:24 uur

Baanalert: Koningin Máxima zoekt een secretaresse

Oké laten we eerlijk zijn: de kans dat je daadwerkelijk prinses wordt is vrij klein, maar niet getreurd we hebben goed nieuws! Je kunt wel heel dicht bij de Koninklijke Familie komen. Máxima is op zoek naar een nieuwe secretaresse en als jij te vertrouwen bent en HBO werk- en denkniveau hebt, kan je solliciteren.

De gelukkige die wordt aangenomen voor de nieuwe baan, gaat de particulier secretaris van koningin Máxima ondersteunen. Deze mevrouw, Gabriella Sancisi, helpt de Koningin bij haar werk voor de Verenigde Naties.

Naast het feit dat je betrouwbaar en slim moet zijn, moet je voor deze job ook – secuur – kunnen werken onder tijdsdruk en moet je over organisatorisch talent beschikken. Ook is het handig als je Spaans en Duits spreekt, naast Nederlands en Engels.

Bijeenkomsten en reisjes

Het ‘ondersteunen’ bestaat vooral uit het afhandelen van mails, post, e-mails en telefoontjes. Daarnaast bereid je bijeenkomsten en reizen van de koningin voor. Als je denkt dat je hiervoor een royaal salaris krijgt, hebben we weer slecht nieuws voor je. Alhoewel je meer betaald krijgt dan gemiddeld, leef je niet als prinses. Voor deze baan staat een salaris van net iets meer dan 3000 euro bruto per maand.

Zin om Máxima een handje te helpen? Dan moet je snel een motivatiebrief schrijven en je cv in orde maken om op te sturen. Vóór 4 maart 2019 moeten de documenten binnen zijn via [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Baanalert: Koningin Máxima zoekt een secretaresse
Sluiten